TCQf2yuTu1rlkLfTKwfsj1LHsupcsmzHDzYcNWvk
auth.social_login
Пожалуйста, подождите... Укажите email Укажите имя или псевдоним Укажите пароль Для регистрации на сайте Вы должны принять Правила сообщества Для редактирования профиля необходимо авторизоваться на сайте Укажите корректный Email material_dobavlen_v_izbrannoe Добавить в избранное Убрать из избранного Пароли не совпадают Задайте пароль для входа на сайт Хороший пароль должен содержать строчные, заглавные латинские буквы и цифры. Рекомендуется добавлять знаки препинания и задавать длину пароля не менее 8 символов Спасибо за Ваш голос! Добавить +1 Убрать +1 Выберите вариант ответа
Место
Русский Табло
Сайтқа кіру
auth.social_login:
Сіздің Vesti.kz сайтындағы аккаунт Құпия сөзді ұмытып қалдыңыз ба?
Құпия сөзді ұмытып қалдыңыз ба?

Сіздің жаңа құпия сөзіңізді жіберетін email-ді атаңыз. Ақырында сіз құпия сөзді жеке бетіңізде өзгерте аласыз

Анық жеңген қазақ боксшының орнына жеңімпаз ретінде қарсыластың есімі аталды

Анық жеңген қазақ боксшының орнына жеңімпаз ретінде қарсыластың есімі аталды
©Видеодан алынған кадр

Сербияда өтіп жатқан бокстан әлем чемпионатында Серік Теміржановтың айқасынан кейін қызық оқиға болды, деп хабаралайды Vesti.kz.

57 келідегі бірінші жекпе-жекте төрешілердің бәрі жеңісті қазақ боксшыға берді.

Жеңімпазды атаған кезде Теміржановтың бұрышы (қызыл) айтылғанымен, жеңген боксшының аты-жөнін жариялар кезде моңғолиялық Энкх-Амар Хархуудың аты аталды. Осылайша, рингте біраз түсініспеушілік болып, дегенмен, ары қарай жарысты Серік жалғастыратын болды. 

Ставки на спорт!

Все самое актуальное о спорте в вашем телефоне - подписывайтесь на наш Instagram!

Әлеуметтік желілерде бөлісу


Жаңалықтар